BLOG ARCHIVE

Benodigdheden en inpaklijst voor LAN-party

Mocht je nou besloten te hebben een huisje voor een LAN-party te boeken, dan ben je natuurlijk nog niet klaar. LANPARTYHUIS verzorgt de accomodatie en de stroom- en internetvoorziening, maar nu is het aan jou de beurt de juiste spullen mee te nemen om alles goed te kunnen aansluiten en meteen te gaan spelen!

Lees meer »
De PS5 is er bijna, met veelbelovende game-veranderende functies zoals ray tracing, instant SSD-laadtijden en framesnelheden tot 120 fps.

PS5 versus PC

De PS5 is er en met veelbelovende game-veranderende functies zoals ray tracing, instant SSD-laadtijden en framesnelheden tot 120 fps. Maar als je niet wilt wachten op Sony’s next-gen console of op zoek bent naar een goed alternatief, dan kun je van al die technologische voordelen genieten door nu te investeren in een high-end gaming-pc.
De keuze tussen PS5 en PC hangt af van een aantal factoren. Je zult een behoorlijk dure installatie moeten kopen of bouwen om enkele van de PS5-functies te repliceren, en je zult moeten beslissen welke soorten games je wilt spelen.
Verscheurd tussen sparen voor een PS5 of investeren in een gaming-pc? Hier zijn alle belangrijke verschillen die je moet weten tussen de twee platforms voordat u de sprong waagt.

Lees meer »
Internetsnelheid is belangrijk bij het gamen

De relatie tussen intersnelheid en gaming

Moderne videogames gaan over focus, samenwerking, behendigheid en vooral snelheid. Hoewel snel denken en nog snellere handen absoluut een must zijn, is het soms uw internetsnelheid die uw game-ervaring kan maken of breken.

Bekijk wat een goede internetsnelheid is voor gamen en krijg inzicht in hoe internetsnelheid de spelprestaties beïnvloedt.

Lees meer »